Näin ostat

Näyttö

Huutokaupattavat kohteet ovat näkyvillä kotisivuillamme kohdassa: AUCTION – tästä huutokauppaan. Huutokaupattaviin kohteisiin voit myös tutustua näyttöpäivänä, joka ovat varsinaista huutokauppapäivää edeltävänä lauantaina klo 10.00-13.00 osoitteessa: Sepänpellontie 2, 28430 PORI

Huutaminen

Huutokaupoissamme on useita tapoja jättää tarjous kohteesta (rekisteröinti vaaditaan). Voit itse valita tavan, joka sopii sinulle parhaiten:

– Voit jättää tarjouksesi kotisivujemme kautta kohdasta: AUCTION- tästä huutokauppaan.

– Näyttöpäivänä voit jättää kirjallisen tarjouksen kohteesta paikanpäällä klo 10.00-13.00

Lunastus ja Maksaminen

Kohteen lopullinen hinta muodostuu vasarahinnasta ja Myyntiprovisiosta, joka on 15 % vasarahinnasta. Myyntiprovisio sisältää 24 % arvonlisäveron.

Huutokauppakohteet tulee maksaa ja lunastaa huutokaupan päättymisen jälkeisenä  Maanantaina-Torstai klo 10.00-17.00  Maksun voi suorittaa pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla. Mikäli haluat suoritta maksun tilisiirtona, ilmoitathan siitä meille niin lähetämme sinulle laskun sähköpostilla. Tällöin sinulla tulee olla maksukuitti tavaroita noudettaessa. Huomaa, että EMME POSTITA TUOTTEITA.

Huutokaupan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä johtuvista ongelmista.


Näin myyt

Myynti Nostalgiamarketin Huutokaupassa

Mikäli sinulla on tavaroita tai arvoesineitä joita haluat myydä, anna meidän tehdä se puolestasi. Otamme tavaraa vastaan kotisivuilla erikseen ilmoittaminamme päivinä.

Myyjä on velvollinen ilmoittamaan tavaroiden myyntiin vaikuttavat seikat tuodessaan niitä myyntiin. HYVÄ PITÄÄ MIELESSÄ, että huutokauppaan tuotavan kohteen tulee olla vähintään 30 € arvoinen.

Huutokaupattavista kohteista tehdään aina kirjallinen toimeksiantosopimus. Palkkio huutokaupattavasta kohteesta on 20 % vasarahinnasta. Tämä palkkio sisältää 24 % arvonlisäveron. Minimipalkkio on 10 € / kohde, huonekaluista 30 €/kohde sisältäen arvolisäveron. 

Huutokauppa Nostalgiamarketilla on oikeus tutkia ja selvittää kohteita sen jälkeen, kun
ne ovat saapuneet huutokaupattaviksi. Nostalgiamarket pidättää itsellään oikeuden
hylätä myytäväksi tuodun kohteen.

Huutamattomista kohteista veloitamme minimipalkkion 10 €. Huutokaupassa myymättömät kohteet on asiakkaan noudettava 7 vrk:n kuluttua. Tämän jälkeen noutamatta jääneet kohteet toimitetään kierrätykseen tai hyväntekeväisyyteen.

Huutokauppa Nostalgiamarketilla on oikeus kuvata ja luetteloida kohteet parhaimmaksi
katsomallaan tavalla.

Myyjä saa kirjallisen myyntierittelyn sähköpostitse huutokaupan jälkeisenä arkipäivänä.

Myyntitilitys suoritetaan ainoastaan tilisiirtona täysin maksetuista tavaroista 10 vrk kuluttua huutokaupasta asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.